AllanHalme.net

Ohjelmistoyrittäjä – Software Developer and Architect – Deux Oy  Varpu Works Oy Books, photography, cello, mandolin, irish bouzouki, piano, guitar. Minusta 🇫🇮 About me 🇦🇺

Facebook Twitter Instagram LinkedIn LibraryThing AllanHalme.net

Tue kampanjaani

Päivitys: Vaalit ovat ohi, sain 191 ääntä. Kiitos!


Menestyminen kuntavaaleissa edellyttää sitä, että riittävän moni ihminen oppii tuntemaan minua, ainakin sen verran että voivat halutessaan päättää äänestää minua. Tunnetuksi tuleminen edellyttää katukampanjointia (ja “ostoskeskuskampanjointia” ja “juna-asemakampanjointia” jne) sekä mainontaa. Teetätän perinteisen mainosesitteen sekä myös kirjanmerkki-muotoisen esitteen, joka parhaimmillaan voisi jotain oikeatakin käyttöä löytää jonkun ihmisen kirjan välissä. (Jos ei muuta niin ainakin sukulaisten …) Lisäksi mainostan myös ainakin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä ja ehkä Googlessa.

Voit halutessasi tukea kampanjaani eri tavoilla

• Kerro kaverille tai kehu sukulaiselle; suosittele minua anopillesi ja sen kavereille
• Jaa nettisivujani, Facebook-profiiliani ja juttujani omassa verkostossasi (tykkäile toki itse niistä ensin)
• Keksi joku juttu, jota itse en ole osannut keksiä …
• Tule mukaan katukampanjaan jakamaan esitteitä ja juttelemaan ihmisten kanssa (yksin ei tarvitse ikinä tehdä tätä; katukampanjointi on joukkuelaji)

Ja jos haluat tukea mainostamistani, voit lahjoittaa rahaa. Käytän itse kampanjaan noin tuhat euroa, joka kuluu lähinnä pelkästään mainontaan, eli esitteiden painatukseen sekä sosiaalisen median mainontaan. Olen myös tilannut neljä kiloa vihreässä käärössä olevia Marianne-karkkeja sekä vihreitä ämpäreitä, heh.

Uskon, että ne espoolaiset, jotka voisivat mahdollisesti minua äänestää, ovat aktiivisia netin ja somen käyttäjiä, ja että tavoitankin heitä varsin hyvin näillä välineillä: henkilökohtaisesti juuri ostoskeskuksissa, kauppojen ulkopuolella (esim. Ala-Kivenlahden tori), juna- ja bussiasemilla, Kampissa/Narinkkatorilla, sekä Facebook, Instagram, ja Twitter -mainonnalla.

Lahjoituksen voi tehdä täällä verkkopankkitunnuksilla taikka luottokortilla täällä: https://lahjoita.vihreat.fi/allan.halme.

Lahjoituksilla ostan (tarvittaessa) lisää esitteitä sekä hankin lisää julkisuutta netissä. Jos sinulla on hyvä ja/tai hauska idea positiivisen näkyvyyden hankkimiselle, kerro ihmeessä.