AllanHalme.net

Ohjelmistoyrittäjä – Software Developer and Architect – Deux Oy  Varpu Works Oy Books, photography, cello, mandolin, irish bouzouki, piano, guitar. Minusta 🇫🇮 About me 🇦🇺

Facebook Twitter Instagram LinkedIn LibraryThing AllanHalme.net

Espoo – Kotini – My Home (4)

Parasta Espoossa on sen yhdistelmä kaupunkimaisuutta sekä luontoa. Tässä kuvapari juuri siitä aiheesta.

Bembölen kahvituvan takana

Bembölen kahvitupa on vakiopaikka ottaa kesällä pullakahvit. Tuvan parkkipaikan takana on tällainen pieni “kansallismaisema”, joka ilahduttaa ja miellyttää joka kerta. Espoo on täynnä tällaisia paikkoja: ei vain metsää vaan myös aktiivisesti viljeltyjä peltoja ja seiväsaitoja ja punaisia puumökkejä. (Tämä kuva on myös Instagramissa.)

Liukuportaat metroon Tapiolassa

Metsien ja maaseutumaisuuden lisäksi on Espoossa kunnollista kaupunkialuetta, jota tulevian vuosina rakennetaan yhä tiiviimmäksi ja kaupunkimaisemmaksi. Tässä kuvassa on tietynlainen vastakohta ylempään: modernia urbaania techno-designia. Oikein hienoa ja miellyttävää. (Tämä kuva on myös Instagramissa.)