AllanHalme.net

Ohjelmistoyrittäjä – Software Developer and Architect – Varpu Works Oy Books, photography, piano, cello, ym. 🇫🇮🇦🇺

Espoonlahden Vihreät, pj  Espoon Vihreät, vpj  Uudenmaan Vihreät, vpj  Vihreät, puoluevaltuuskunta

Facebook Twitter Instagram LinkedIn LibraryThing Minusta, About me

Espoo – Kotini – My Home (4)

Parasta Espoossa on sen yhdistelmä kaupunkimaisuutta sekä luontoa. Tässä kuvapari juuri siitä aiheesta.

Bembölen kahvituvan takana

Bembölen kahvitupa on vakiopaikka ottaa kesällä pullakahvit. Tuvan parkkipaikan takana on tällainen pieni “kansallismaisema”, joka ilahduttaa ja miellyttää joka kerta. Espoo on täynnä tällaisia paikkoja: ei vain metsää vaan myös aktiivisesti viljeltyjä peltoja ja seiväsaitoja ja punaisia puumökkejä. (Tämä kuva on myös Instagramissa.)

Liukuportaat metroon Tapiolassa

Metsien ja maaseutumaisuuden lisäksi on Espoossa kunnollista kaupunkialuetta, jota tulevian vuosina rakennetaan yhä tiiviimmäksi ja kaupunkimaisemmaksi. Tässä kuvassa on tietynlainen vastakohta ylempään: modernia urbaania techno-designia. Oikein hienoa ja miellyttävää. (Tämä kuva on myös Instagramissa.)