AllanHalme.net

Ohjelmistoyrittäjä – Software Developer and Architect – Varpu Works Oy Books, photography, piano, cello, ym. 🇫🇮🇦🇺

Espoonlahden Vihreät, pj  Espoon Vihreät, vpj  Uudenmaan Vihreät, vpj  Vihreät, puoluevaltuuskunta

Facebook Twitter Instagram LinkedIn LibraryThing Minusta, About me

Espoo – Kotini – My Home (2)

Kivenlahden torni ja kuu kesäyönä

Kivenlahti on nykyään kotini ja tämä torni sen yksi keskeinen maamerkki. Mielestäni tätä ei olisi pitänyt ikinä rakentaa tähän, koska tällaiset korkeat kerrostalot sopivat huonosti juuri rantaan, rikkoen kaikille sen ranta-alueen: rantaraittia kulkeville jalankulkijoille ja pyöräilijöille, uimarannalla leikkiville, sekä sen taakse jääneille amfin rivitalojen asukkaille. Kerrostalorakentamista pitää suosia, erityisesti julkisen liikenteen ja raideliikenteen varsille, jonka takia on hyvä asia, että Espoonlahteen nousee tulevina vuosina montakin uutta asuntokerrosta.

Kuitenkin kun tämä nyt on tässä, se on aika komea ilmestys ja varsin valokuvauksellinen.

Tämä kuva on myös Instagramissa.


Kivenlahden torni ja ilta-auringon heijastus

Valokuvauksellinen ilmiö pääsi tässä kuvassa syntymään, jossa laskeva aurinko, joka paistaa valokuvaajan selän takaa, heijastuu vastapäisten talojen ikkunoista puiden väleistä ja näyttää siltä, että sieltä paistaisi aurinko. Tämä kuva on alunperin julkaistu Instagramissa.


Ks. tämä juttu Facebook-sivullani.